Para az egyetem előtt...

2011.01.21. 13:33

Nem felvételi vagy vizsga előtti stresszről írok, hanem a főépület előtti "gyorsanhátranézek-mijönmögöttem" típusú parázásról. Valamelyik nap késő este hazafelé mentem az edzőteremből. Elétrem az egyetem térig. Úgy éreztem, hogy "valami" van itt még rajtam kívül".

Látótávolság: jóindulattal 100 m (köd),este fél 9, kínos csend,rajtam kívül egy lélek se járt arra

 

Varjak károgását hallottam. De mit csinálnak a varjak a sötétben? Biztos képzelődőm... Megálltam pár másodpercre, semmit nem hallottam. Biztos csak képzelődöm...

Mitől paráztam be ennyire? Magam sem tudom, de a Debreceni Egyetem főépülete olyan látványt nyújtott, mint egy siralomház. Vagy inkább mint Frankeinstein kísértetkastélya. Komolyan mondom addig meresztgettem a szemeim az ablakokra, míg azt nem képzeltem, hogy fehér köpenyes kísértetek nem mászkálnak odabenn... Olyan volt mint ez itt:

Pedig rosszabb is lehetett volna. Pl. ha esett volna az eső...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezen a ponton úgy döntöttem nem ácsorgok ott tovább, inkább hazamegyek. Pedig nem ittam semmit. Van ilyen mással is nem? Vagy csak én kezdek bekattanni? 

:)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

meraprim 2011.01.24. 19:13:15

Hidd el, nem vagy egyedül! Ott én még nappal is félek, főleg ha köd is van. :D

- LA - 2011.01.26. 22:47:08

@meraprim:

Hát ha nappal félsz akkor lehet tényleg baj van. Szólj ha pszichológus kell, tudok adni telefonszámot, olcsón dolgozik. :)
Nekem azt hiszem bevált. :D

meraprim 2011.01.27. 12:41:10

Írói túlzással éltem, de attól tartok te nem, amikor azt írtad, hogy "bevált" a pszichomókus. :D Remélem nem vagy pszichopata, mert akkor azthiszem kezdhetek rettegni. (Talán mégis jól jönne az a tel. szám?)
süti beállítások módosítása