Kitették ...... a szűrét

2011.02.08. 15:29

Jelen esetben mondhatnánk, hogy "a cipőjét". Lol. Ilyen is csak Budapesten van. A Wesselényi utcából nyíló kis utcai kapualjban láttam a következő képen szereplő esetet. (a képért bocs, de telóval készült éjszaka).

Mindenesetre jót nevettem rajta, és ez nem a megivott 5 sör miatt volt.

Vajon milyen indíttatásból tette ki valaki a cipőjét a nyílt utcára a kapualjba? Illetve valóbana a tulajdonos tette ki, vagy csak valaki, aki nem bírta elviselni a cipőt a lakásban? Vajon miért nem a lépcsőházban hagyták, miért az utcára került?

A kérdések száma konvergál a végtelenhez... 

Talán mert Ortodox naptár szerint várja a Télapót / Jézuskát? Nem hiszem, mert a kép január legvégén készült, az ortodoxok pedig január 6 körül ünneplik a karácsonyt. Talán mert nem bírták a lakásban a cipőből áradó lábszagot? Vagy csak szimplán szarbe léptek, és annak a bűze volt elviselhetetlen? Esetleg valakinek megesett a szíve télvíz idején a hajléktalanokon, és megszánta őket egy felesleges cipővel aki-kapja-marja alapon?

A válasz valószínűleg sosem fog kiderülni... Amennyiben van valami tuti tipped az esetre, akkor oszd meg velem! :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása